top of page

Pravilnik o zasebnosti

Informacije o podjetju - upravljavec podatkov

Podjetje: Business and heels, Silvija Černac s.p

Naslov: Cesta med Vinogradi 3A, Koper - Koper, Slovenija

E-naslov: silvija@anima-loren.com

Spletna stran: www.anima-loren.com
 

 

Zbiranje osebnih podatkov

Vaše osebne podatke (ime, priimek, e-poštni naslov in področje zanimanja za naše delo) zbiramo z vašo privolitvijo, ko se naročite na naše novice (Newsletter). Prijavite se lahko prek prijavnice za naše novice na naši spletni strani www.anima-loren.com ali na naših dogodkih.

 

Uporaba, obseg in namen shranjevanja in uporabe osebnih podatkov.

Vsi vaši osebni podatki se shranjujejo in uporabljajo za to, da vam predstavimo naše področje dela in teme, ki vas zanimajo, da vas obveščamo in predstavljamo priložnosti in novice o našem delu ter vas vabimo na naše dogodke.

Zbrani osebni podatki se obdelujejo za statistično analizo poslanih novic (vsebinska področja zanimanja za naše storitve in dejavnosti) in v povezavi s tem za namen oblikovanja in pošiljanja bolj ciljno usmerjene ponudbe ali vsebine v skladu z interesnimi področji naših (potencialnih) naročnikov in sledilcev.

 

Vse zgoraj navedene osebne podatke skrbno hranimo in varujemo v skladu z Evropskim zakonom o varstvu podatkov (GDPR) in ZVOP-1.

 

Osebe, odgovorne za obdelavo osebnih podatkov

Osebe, odgovorne za obdelavo osebnih podatkov, so v prvi vrsti delodajalci za poslovanje in pete, Silvija Černac s.p. Do teh osebnih podatkov lahko posredno dostopajo tudi podjetja, ki zagotavljajo tehnično podporo (ustvarjalci spletnih strani in vzdrževalci IT opreme), vendar ne z namenom uporabe, posedovanja ali posredovanja teh podatkov tretjim osebam. Vsa ta podjetja so pravno in pogodbeno zavezana k spoštovanju SUVP. Podjetje Business and heels, Silvija Černač s.p. v vsakem primeru ne bo odstopilo zbranih podatkov tretji osebi.

 

Obdobje hrambe osebnih podatkov

Osebni podatki posameznika pri podjetju Business and hells, Silvija Černac s.p. se hranijo, dokler obstaja namen zbiranja in shranjevanja podatkov, kot je naveden v 3. točki tega besedila, ali dokler posameznik delno ali v celoti ne prekliče soglasja za shranjevanje in obdelavo posameznih podatkov. Ko posameznik prekliče privolitev, bodo njegovi osebni podatki takoj trajno izbrisani.

 

Pravice posameznika

Vsak posameznik, katerega osebni podatki se hranijo in uporabljajo, lahko kadar koli zahteva razkritje, popravek, popoln ali delni izbris, omejitev obdelave, ugovor uporabe, izbris uporabe svojih osebnih podatkov. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Vse zgoraj navedene zahteve glede seznanitve ali spremembe shranjevanja in obdelave osebnih podatkov je treba nasloviti na silvija@anima-loren.com. Od prejemanja novic se lahko preprosto odjavite s klikom na povezavo Odjava na dnu vsakega sporočila. Posameznik lahko vsa vprašanja in pripombe v zvezi s politiko varstva osebnih podatkov naslovi tudi na podjetje Business and heels, Silvija Černac s.p. na zgoraj navedeni elektronski naslov.

bottom of page